Loonwerk door Jay Verberne

Naast onze werkzaamheden voor de boomkwekerij, bieden wij ook loonwerk aan voor boomkwekers en collega-kwekers. Dankzij ons deskundige, ervaren en gepassioneerde personeel kunnen wij uiteenlopend loonwerk voor boomkwekerijen uitvoeren. Wij beschikken over een modern machinepark om diverse loonwerkzaamheden op professionele en vakkundige wijze machinaal te kunnen verrichten. Bij Jay Verberne is uw loonwerk op het gebied van onder andere rondsteken, snoeien, spuiten en plantgaten boren op GPS in veilige en vakkundige handen!

Waarom Loonwerk door Jay Verberne?

Boomkwekerij en Loonwerkbedrijf Jay Verberne uit Budel is een tuinbouwbedrijf dat gespecialiseerd is in loonwerk en de teelt van buxus, coniferen, prunus, taxus en een tal van andere producten. Wij stellen persoonlijk contact centraal en zijn daarbij gericht op de wensen van de klant. Maak gebruik van onze kennis en passie voor uiteenlopend onderhoud aan planten en struiken en ontdek het voordeel van onze snelle en efficiënte aanpak.

Steken van planten en bomen

Om bij planten en bomen een fijn vertakt en gezond wortelstelsel te verkrijgen, is het steken van planten en bomen noodzakelijk. Wij hebben reeds jarenlange ervaring met het machinaal steken van planten en bomen. Dankzij ons moderne machinepark kunnen we planten machinaal rond steken op de door u gewenste kluitdiameter. Snel, nauwkeurig en kostenbewust planten rond steken is een van de specialisaties op het gebied van loonwerk door Jay Verberne.

Lees meer over steken van planten en bomen

Snoeien van bollen

Speciaal voor boomkwekerijen kan Jay Verberne bollen snel en efficiënt machinaal bollen snoeien. U realiseert hiermee een mooi egaal veld met exact gelijk gesnoeide planten zoals de prunus, buxus, taxus en heel veel andere soorten. Wij kunnen bollen snoeien met een maximale diameter van 85 centimeter. Tevens kunnen wij machinaal kegels knippen tot een hoogte van 100 centimeter. Machinaal bollen snoeien en kegels knippen is specialistisch loonwerk dat Jay Verberne uitvoert met speciaal voor dit doel ontworpen machines.

Lees meer over het snoeien van bollen

Machinaal plantgaten boren

Heeft u grote plantgaten nodig om grotere bomen en planten te verplanten? Het boren van plantgaten in grote aantallen en met verschillende diameters is specialistisch werk waar Jay Verberne al jarenlang ervaring mee heeft opgebouwd. Met behulp van de modernste apparatuur zoals een door GPS bestuurbare tractor en boor, gaan wij extreem nauwkeurig te werk. Wij boren plantgaten als loonwerk voor boomkwekerijen op topsnelheid maar wel met de hoogste kwaliteit. Ontdek het zelf!

Lees meer over machinaal plantgaten boren

Kluiten rooien

Bij Jay Verberne hebben we de kennis, ervaring en apparatuur in huis om bomen met een stamomtrek tot ongeveer 50 centimeter machinaal te kunnen rooien. Wij werken reeds jarenlang in opdracht van verschillende boomkwekerijen om als loonwerk kluiten en planten machinaal te rooien. Dankzij onze moderne rooimachine werken we flexibel, snel, grondig en voor een gunstige prijs. Ontdek zelf de mogelijkheden.

Lees meer over kluiten rooien

Hoog snoeien

Bent u op zoek naar een naar een partij die als loonwerk planten machinaal kan rond snoeien? Jay Verberne uit Budel is specialist op het gebied van machinaal rond snoeien. Onze kennis en het gebruik van moderne machines maakt dat we op professionele wijze uw planten snel, efficiënt en met verstand van zaken kunnen rond snoeien. Jay Verberne werkt naar volle tevredenheid in opdracht voor verschillende boomkwekerijen. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardig snoeiwerk voor een aantrekkelijke prijs.

Lees meer over hoog snoeien