Loonwerk boomkwekerij

Naast de werkzaamheden als boomkwekerij verzetten wij bergen werk voor andere boomkwekers en collega bedrijven. Samen met ons personeel kunnen wij heel divers werk uitvoeren. Wij zijn voorzien van verschillende machines om loonwerkzaamheden te verrichten, waaronder onder andere rondsteken, snoeien, spuiten en plantgaten boren op GPS.

Steken van planten en bomen

Het steken van planten en bomen is een noodzaak. Hierdoor krijgt de boom een goed wortelstelsel. Ook is het bedoeld om de planten en bomen te steken wanneer ze er uit gaan.

Snoeien van bollen

We kunnen bollen snoeien tot een diameter van 80cm. en kegels of struiken tot maar liefst een hoogte van 220cm! Door dat u ze machinaal laat snoeien krijgt u een mooi egaal veld waardoor alles gelijk, snel en efficiënt is.

Machinaal plantgaten boren

Wij kunnen plantgaten boren in diverse diameters, van 6cm tot 50cm. Ideaal om plantgoed nauwkeurig te planten of om bomen te verplanten. Door het Trimble gGPS systeem is het zeer nauwkeurig zowel in de rij als uit de rij.

Waarom Loonwerk door Jay Verberne?

Boomkwekerij en Loonwerkbedrijf Jay Verberne is een tuinbouwbedrijf dat gespecialiseerd is in loonwerk en de teelt van Buxus, Coniferen, Prunus, Taxus en een tal van andere producten.

  • Gericht op de wensen van de klant
  • Gebruik onze kennis en passie voor keuze van planten en struiken
  • Kwaliteitsplanten en struiken
  • We werken dag en nacht om snel & kwaliteit te leveren