Over Jay Verberne

Jay Verberne Boomkwekerij & loonwerk is gevestigd in Maarheeze. Met onze boomkwekerij is het onze passie om de wereld op een zo duurzaam mogelijke wijze steeds een beetje groener te maken. Daarom is het uitgangspunt bij de teelt van onze producten uitsluitend gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. Door deze werkwijze kunnen we u een groot assortiment van bomen, planten en struiken aanbieden van hoge kwaliteit.

Bij het verwezenlijken van mooie tuinprojecten werken we samen met hoveniers, tuinarchitecten, landschapsarchitecten, groenbeheerders & tuinontwerpers. Zo komen we samen tot prachtige groenprojecten!

Duurzaam kweken door Jay Verberne

Op onze boomkwekerij in Budel is het grootste gedeelte van de planten in eigen beheer vermeerderd. Dit doen we door middel van stekken. De teelt voeren wij geheel in eigen beheer uit met constante aandacht voor elke boom en een zorgvuldige begeleiding. Met het oog op een minimale belasting van het milieu, passen we voor onkruid- en ziektebestrijding veelal biologische technieken en bestrijdingsmiddelen toe. Als boomkwekerij beschikken we over een bijzonder breed assortiment. Dankzij ons uitgebreide netwerk van collega-kwekers kunnen we nagenoeg altijd het product leveren dat u zoekt.

Wij zijn de boomkwekerij in Brabant met een betaalbaar assortiment

Boomkwekerij Jay Verberne is een tuinbouwbedrijf dat naast loonwerk gespecialiseerd is in de teelt van buxus, coniferen, prunus, taxus en tal van andere producten. Tegen concurrerende prijzen levert onze boomkwekerij producten aan groothandels, hoveniers, tuincentra, collega-boomkwekers en particulieren. Wij onderscheiden ons door de mix van een ruim assortiment van uitstekende kwaliteit, een snelle levering, persoonlijke aandacht en goede service.

Loonwerk voor boomkwekerijen

Naast onze werkzaamheden voor de boomkwekerij, bieden wij ook loonwerk aan voor boomkwekers en collega-kwekers. Dankzij ons deskundige, ervaren en gepassioneerde personeel kunnen wij  uiteenlopend loonwerk uitvoeren. Wij beschikken over een modern machinepark om diverse loonwerkzaamheden machinaal te kunnen verrichten. Wij bieden verschillend loonwerk aan:

  • Steken van planten en bomen; machinaal steken met behulp van moderne machines
  • Bollen snoeien; snel en efficiënte bollen snoeien met een diameter tot 85 centimeter
  • Plant gaten boren; met behulp van GPS gestuurde plantgaten boormachine
  • Kluiten rooien; voor bomen met een maximale stamomtrek van 50 centimeter
  • Hoog snoeien: mogelijk tot maximaal 220 centimeter

Naast deze machines beschikken wij ook over eigen vrachtwagens waardoor internationaal loonwerk mogelijk is. We werken door heel Nederland, België en Duitsland.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met Jay Verberne. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en doen u indien gewenst een scherpe offerte.  U zult beslist aangenaam verrast zijn over het aanbod dat we u kunnen doen!