Over Jay Verberne

Voor de teelt van al onze producten gebruiken we kwalitatief hoogwaardige uitgangsmaterialen, welke voor het grootste gedeelte door onszelf vermeerderd worden door middel van stekken. Dankzij deze werkwijze hebben we altijd uitstekende bomen, planten en struiken.

De teelt voeren wij geheel in eigen beheer uit, met constante aandacht en zorgzame begeleiding voor elke boom. Om het milieu zo goed als dat mogelijk is te besparen gebruiken we voor onkruid en ziekte bestrijding veelal biologische technieken en bestrijdingsmiddelen.

We beschikken over een breed assortiment, en dankzij onze vele contacten met collega-kwekers hebben we bijna altijd het product dat u zoekt!

Boomkweker Brabant

Boomkwekerij Jay Verberne is een tuinbouwbedrijf dat gespecialiseerd is in loonwerk en de teelt van Buxus, Coniferen, Prunus, Taxus en een tal van andere producten. Tegen betaalbare prijzen leveren wij onze boomkwekerij producten aan groothandels, hoveniers, tuincentra, collega boomkwekers en particulieren. Wij onderscheiden ons door de uitstekende kwaliteit, snelle levering, persoonlijke aandacht en de goede service die wij bieden.

Loonwerk boomkwekerij

Het steken van planten en bomen, bollen snoeien en plantgaten boren dat zijn de specialisaties van Jay Verberne. Middels ons professioneel machinepark kunnen wij uw loonwerk uit handen nemen. Ook beschikken wij over een hoogsteker waarmee we planten rondsteken tot een hoogte van 220 cm en een kluit maat van maximaal 45 cm. Naast deze machines beschikken wij ook over eigen vrachtwagens waardoor internationaal loonwerk mogelijk is. We werken door heel Nederland, Belgiƫ en Duitsland.