Boomkwekerij

Al sinds 2012 gebruikt Boomkwekerij Jay Verberne voor de teelt van alle producten kwalitatief hoogwaardige uitgangsmaterialen. Onze planten zijn voor het grootste gedeelte door onszelf vermeerderd door middel van stekken. Dankzij deze werkwijze beschikken we altijd over kwaliteitsplanten.

Boomkwekerij met eigen teelt

De teelt voeren wij geheel in eigen beheer uit waarbij de constante aandacht en zorgzame begeleiding voor elke boom of plant centraal staat. Om het milieu zo min mogelijk te belasten, gebruiken we voor onkruid- en ziektebestrijding veelal biologische technieken en bestrijdingsmiddelen.

Boomkwekerij Jay Verberne heeft een breed assortiment aan haag- en tuinplanten. Wij leveren onder andere Thuja’s, Taxus, Ilex en diverse soorten Prunus. Zoekt u iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn in staat om een compleet assortiment te leveren in binnen- en buitenland. Boomkwekerij Jay Verberne exporteert zijn producten namelijk ook binnen heel Europa. Zelfs het transport kan eventueel ook door ons worden geregeld doordat we beschikken over speciaal ingerichte vrachtwagens.

Zorgzame behandeling tijdens het kweken

Onze kweekmethode is plantgoed opkweken tot een mooie kwaliteit haagplant. We snoeien ze een tot twee keer per jaar. Hierdoor wordt de plant mooi vol. Ook steken we de kluiten rond voor een beter wortelgestel. Hierdoor heeft u extra aangroei zekerheid. Onze passie is om mooie planten kweken waar onze afnemers tevreden mee zijn. Wij werken er dan ook elke dag opnieuw hard en vol enthousiasme om een goede service en kwaliteit te bieden voor onze klanten.

Vaste planten

We beschikken over een breed assortiment vaste planten, struiken en bomen.

Haagplanten

U heeft interesse in een haagplant? We beschikken over een breed assortiment haagplanten. Haagplanten in pot, groenblijvende en bladhoudende hagen, bladverliezende hagen, beukenhaag, Laurier, Meidoorn, Liguster, Coniferen en Taxus planten.

Struiken & heesters

Heesters of struiken staan prachtig in uw tuin en dat het hele jaar door. Omdat wij gericht zijn op de wensen van de klant, is het belangrijk te weten welke eigenschappen struiken hebben. Zo voorkomt u teleurstelling en weet u vooraf hoe groot of klein een struik wordt. We beschikken over een breed assortiment struiken en heesters.

Kerstbomen

Speciaal voor de groothandel leveren wij ook kerstbomen. Jay Verberne kweekt kerstbomen van hoge kwaliteit in verschillende populaire soorten zoals de Nordmann, fijnspar, Servische spar en Fraseri spar.

Heeft u speciale wensen of heeft u nog niet gezien wat u zoekt? Dankzij ons grote netwerk en de vele contacten met collega-kwekers hebben we (bijna) altijd het product wat u zoekt!