Boomkwekerij

Voor de teelt van al onze producten gebruiken we kwalitatief hoogwaardige uitgangsmaterialen, welke voor het grootste gedeelte door onszelf vermeerderd worden door middel van stekken. Dankzij deze werkwijze hebben we altijd uitstekende planten.

De teelt voeren wij geheel in eigen beheer uit, met constante aandacht en zorgzame begeleiding voor elke boom. Om het milieu zo goed als dat mogelijk is te besparen gebruiken we voor onkruid en ziekte bestrijding veelal biologische technieken en bestrijdingsmiddelen.

Boomkwekerij Jay Verberne heeft een breed assortiment aan haag- en tuinplanten voor u klaar staan. Wij leveren onder andere Thuja’s, Taxus, Ilex en diverse soorten Prunus. Zoekt u iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn in staat om een compleet assortiment te leveren in binnen- en buitenland. Boomkwekerij Jay Verberne exporteert zijn producten binnen heel Europa. Het transport kan eventueel ook door ons geregeld worden.

Onze kweekmethode is plantgoed opkweken tot een mooie kwaliteit haagplant. We snoeien ze 1 tot 2 keer per jaar. Hierdoor wordt de plant mooi vol. Ook steken we de kluiten rond voor een beter wortelgestel. Hierdoor heeft u extra aangroei zekerheid. Onze passie is mooie planten kweken. Wij werken daar dan ook hard voor met ons personeel om een goede service en kwaliteit te bieden voor onze klanten.

Vaste planten

We beschikken over een breed assortiment vaste planten, struiken en bomen. Heeft u speciale wensen of heeft u nog niet gezien wat u zoekt? Dankzij ons groot netwerk en de vele contacten met collega-kwekers hebben we (bijna) altijd het product wat u zoekt!

Haagplanten

U heeft interesse in een haagplant? We beschikken over een breed assortiment haagplanten. Haagplanten in pot, groenblijvende en bladhoudende hagen, bladverliezende hagen, beukenhaag, Laurier, Meidoorn, Liguster, Coniferen en Taxus planten. Heeft u speciale wensen of heeft u nog niet gezien wat u zoekt? Dankzij ons groot netwerk en de vele contacten met collega-kwekers hebben we (bijna) altijd het product wat u zoekt!

Struiken & heesters

Heesters of struiken staan prachtig in uw tuin en dat het hele jaar. Omdat wij gericht zijn op de wensen van de klant is het belangrijk te weten welke eigenschappen struiken hebben. Zo voorkomt u teleurstelling en weet u vooraf hoe groot of klein een struik wordt. We beschikken over een breed assortiment struiken en heesters. Heeft u speciale wensen of heeft u nog niet gezien wat u zoekt? Dankzij ons groot netwerk en de vele contacten met collega-kwekers hebben we (bijna) altijd het product wat u zoekt!

Waarom Jay Verberne Boomkwekerij?

Boomkwekerij Jay Verberne is een tuinbouwbedrijf dat gespecialiseerd is in loonwerk en de teelt van Buxus, Coniferen, Prunus, Taxus en een tal van andere producten.

  • Gericht op de wensen van de klant
  • Gebruik onze kennis en passie voor keuze van planten en struiken
  • Kwaliteitsplanten en struiken
  • We werken dag en nacht om snel & kwaliteit te leveren