Struiken en heesters

Heesters of struiken staan prachtig in uw tuin en dat het hele jaar. Aangezien Boomkwekerij Jay Verberne gericht is op de wensen van de klant, is het belangrijk te weten welke eigenschappen bepaalde struiken hebben. Zo voorkomt u na uw keuze teleurstellingen en weet u vooraf hoe groot of klein een struik wordt.

Voor elke tuin een passende heester

Bent u bezig om uw tuin opnieuw aan te leggen of zijn er een paar lege plekken die nog beplant moeten worden? Misschien is er een oude struik verwijderd en bent u nu op zoek naar een vervangende struik of heester? Wat de reden ook is, bij Boomkwekerij Jay Verberne in Budel helpen wij u graag met de keuze van een passende heester of struik. Ons uitgebreide assortiment struiken en heesters bevat een passend product voor elke tuin. Of het nou gaat om een struik of heester met een uitbundige of juist een ingetogen bloei, op onze kwekerij vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Wij creƫren een solide basis voor elke heester of struik

De teelt voeren wij geheel in eigen beheer uit op onze eigen kwekerij in Budel. Permanente aandacht en een zorgzame begeleiding voor elke heester staat daarbij centraal. Voor de teelt van onze heesters en struiken maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige uitgangsmaterialen. Deze worden voor het grootste gedeelte op onze eigen kwekerij vermeerderd door middel van stekken. Dankzij deze werkwijze hebben we altijd sterke en gezonde vaste planten. Bovendien zorgt het voor een permanente kwaliteit en soortechtheid. In het kader van duurzaamheid, gebruiken we voor onkruid- en ziektebestrijding veelal biologische technieken en bestrijdingsmiddelen.

Voor een royale keuze in struiken en heesters gaat u naar Boomkwekerij Jay Verberne

We beschikken over een breed assortiment struiken en heesters. Heeft u speciale wensen of heeft u nog niet gezien wat u zoekt? Dankzij ons uitgebreide netwerk en de vele contacten met collega-kwekers hebben we (bijna) altijd het product wat u zoekt. Neem gerust contact met ons op en ervaar het zelf.