Export van planten & struiken

Als professionele boomkweker uit Brabant exporteert Jay Verberne ook planten, struiken en bomen door heel Europa. Wij leveren uitstekende kwaliteit planten en struiken die met de grootste zorg op duurzame wijze zijn geteeld. We realiseren ons dat producten van de hoogste kwaliteit belangrijk zijn om tevreden afnemers te behouden. Indien gewenst verzorgen wij ook het transport.

Transport van bomen, planten en struiken door Jay Verberne

Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring op het gebied van de export van ons brede assortiment aan haag- en tuinplanten opgebouwd. Daarbij regelen wij op uw verzoek het transport van A tot Z door heel Europa. We beschikken over moderne en speciaal voor het vervoer van planten ingerichte vrachtwagens waardoor het vervoer van de producten veilig verloopt. Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Heeft u zelf transportmogelijkheden? Geen probleem, u kunt ook vanzelfsprekend ook zelf het transport verzorgen. Wij zorgen dan dat de door u aangeschafte producten op het afgesproken tijdstip op de juiste wijze zijn ingepakt zodat deze gereed zijn voor het vervoer.

Export door Jay Verberne

Heeft u vragen over de export van onze planten of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder en informeren u uitgebreid over de mogelijkheden inzake de export van planten en struiken!