Vaste planten kwekerij

Bij Boomkwekerij Jay Verberne kunt u kiezen uit een indrukwekkend assortiment vaste planten, struiken en bomen. Ons assortiment omvat  vaste planten waarvan we weten dat ze een aantal goede eigenschappen beschikken. Zo bieden we gezonde planten aan die stevig staan, winterhard zijn, niet woekeren en een grote sierwaarde hebben.

Wij creëren een solide basis voor elke vaste plant

Voor de teelt van onze vaste planten gebruiken we uitsluitend kwalitatief hoogwaardige uitgangsmaterialen. Deze worden voor het grootste gedeelte op onze eigen kwekerij vermeerderd door middel van stekken. Dankzij deze werkwijze hebben we altijd sterke en gezonde vaste planten. Bovendien zorgt het voor een permanente kwaliteit en soortechtheid. De teelt voeren wij geheel in eigen beheer uit met permanente aandacht en een zorgzame begeleiding voor elke plant. Om het milieu zoveel mogelijk te ontzien, gebruiken we voor onkruid- en ziektebestrijding veelal biologische technieken en bestrijdingsmiddelen.

Volop keuze in vaste planten

Met vaste planten in uw tuin wordt u elk jaar opnieuw verrast. Vanaf het vroege voorjaar tot diep in de herfst. Boomkwekerij Jay Verberne heeft een ongekend groot en verrassend assortiment tuinplanten in allerlei kleuren en maten voor elk seizoen. U kunt daardoor het hele jaar genieten van bloemenpracht in uw tuin. Varieer eindeloos in kleur, hoogte, vorm en bloeitijd, wij adviseren u graag teneinde de juiste keuze te maken!

Meer weten over onze vaste planten?

Heeft u speciale wensen of heeft u nog niet gezien wat u zoekt? Dankzij ons groot netwerk en de vele contacten met collega-kwekers hebben we (bijna) altijd het product wat u zoekt. Neem daarom contact met ons op. Dan gaan wij direct voor u aan de slag.