Haagplanten kopen

Al sinds 2012 maakt Boomkwekerij Jay Verberne voor de teelt van alle haagplanten uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige planten. Op onze eigen kwekerij in Budel worden alle planten met de grootst mogelijke zorg en uiteraard met respect voor natuur en milieu. Zo bent u verzekerd van haagplanten die aan uw eisen voldoen. Boomkwekerij Jay Verberne beschikt over een breed assortiment haagplanten. Zo leveren wij haagplanten in pot, groenblijvende en bladhoudende hagen, bladverliezende hagen, beukenhaag, laurier, meidoorn, liguster, coniferen en taxus planten. Ontdek zelf de uitgebreide collectie van de haagplanten van Jay Verberne!

Met de Taxus van boomkwekerij Jay Verberne creëert u een schitterende haag

De Taxus is bij ons een populaire haagplant. De Taxus is een geslacht van coniferen en het is een vrij traag groeiende boom of struik die zeer lang kan leven. De Taxus kan wel tot 20 meter hoog worden en de boomstammen kunnen een omtrek van maar liefst 5 meter bereiken. De schors is roodachtig en de naalden zijn vlak, donkergroen en lang. Veel voor- en achtertuinen worden niet voor niets opgesierd met een taxushaag. De Taxus heeft namelijk exact de juiste eigenschappen die hem perfect maken voor het gebruik als haagplant. Wilt u ook zo’n mooie taxushaag in de tuin? Bij Boomkwekerij Jay Verberne in Budel koopt u de hoogwaardige taxussen voor een concurrerende prijs.

De conifeer blijft de klassieker onder de haagplanten

Coniferen zijn groenblijvende heesters en met name in de winter vaak de blikvangers van de tuin. Ze zijn er in diverse soorten en maten en worden vaak gebruikt als haagplant. De conifeer laat zich makkelijk onderhouden qua snoeiwerk en heeft weinig vocht nodig. Het is dus een makkelijke haagplant. Solitaire coniferen kunnen heel hoog worden. Coniferen zijn er in vele kleurtinten variërend van blauw tot geel. Wij kweken en verschillende soorten coniferen zodat we (bijna) altijd uw favoriete conifeer kunnen leveren.

Verhoog de sfeer in uw tuin met een haag van Prunus

Wilt u een Prunus-soort als haagplant in uw tuin? Bij Boomkwekerij Jay Verberne vindt u een ruim en gevarieerd assortiment aan Prunus-soorten die geschikt zijn als haagplanten. De Prunus als haagplant is niet veeleisend, dus de kans dat u een mooie Prunushaag in de tuin kunt planten is groot. Zeker met de kwaliteitsplanten uit onze eigen kwekerij!

Meer weten over haagplanten?

Neem gerust contact met ons op indien u meer wilt weten over haagplanten. Wij helpen u graag verder en adviseren over de juiste haagplant voor uw tuin of project.