Bollen snoeien

Speciaal voor boomkwekerijen kan Jay Verberne bollen snel en efficiënt machinaal bollen snoeien. U realiseert hiermee een mooi egaal veld met exact gelijk gesnoeide planten zoals de prunus, buxus, taxus en heel veel andere soorten. Wij kunnen bollen snoeien met een maximale diameter van 85 centimeter. Tevens kunnen wij machinaal kegels knippen tot een hoogte van 100 centimeter. Machinaal bollen snoeien en kegels knippen is specialistisch loonwerk dat Jay Verberne uitvoert met speciaal daarvoor ontworpen machines.

Bollen snoeien

Het machinaal snoeien van planten kent een aantal belangrijke voordelen. Allereerst bespaart u (heel) veel tijd door het planten snoeien als loonwerk door Jay Verberne uit de laten voeren. Bovendien gaat het snoeien met de door ons gebruikte Ezendam-machine op de millimeter nauwkeurig en daardoor realiseren we altijd hetzelfde mooie resultaat. Mede dankzij deze machine kunnen wij egale bollen snoeien van bijvoorbeeld de buxus, taxus en prunus en talloze andere bomen en planten. De machine heeft een hoge capaciteit waardoor we bollen kunnen knippen met een diameter van 18 tot 85 centimeter.

Snoeien Ezendam bol-snoeimachine

Kegels knippen

Ook voor het knippen van kegels en struiken bent u bij ons aan het juiste adres. Met de Ezendam kegelknipper kunnen we boomkwekerijen helpen om in een hoog tempo fraaie en egale kegels te knippen zodat uw veld met planten binnen de kortste keren conform uw wensen is geknipt. Dankzij de door ons gebruikte machine kunnen wij kegels en struiken knippen tot een hoogte van 100 cm. Dit kunnen diverse planten zijn zoals de prunus, buxus, taxus maar het snoeien en knippen van heel veel andere planten behoort tot de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend bij ons door contact op nemen.

Snoeien - Ezendam kegelknipper

Kosten bollen knippen & planten snoeien

De kosten per plant is afhankelijk van de plantmaat, de staat waarin uw veld verkeert en de door ons in te zetten machine. Heeft u vragen over het snoeien of knippen van bollen? Neem dan contact op met Jay Verberne. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.