Kluiten rooien

Bij Jay Verberne hebben we de kennis, ervaring en apparatuur om bomen met een stamomtrek tot ongeveer 50 centimeter machinaal te kunnen rooien. Wij werken reeds jarenlang in opdracht van verschillende boomkwekerijen om als loonwerk kluiten en planten machinaal te rooien. Dankzij onze moderne rooimachine, werken we flexibel, snel, goed en voor een gunstige prijs. Ontdek zelf de mogelijkheden!

Machinaal kluiten rooien door Jay Verberne

Bomen zorgvuldig rooien en kluiten is specialistisch werk waarbij de nodige kennis is vereist. Het dient met de nodige zorg te gebeuren zodat de boom en de kluit niet worden beschadigd. Gelukkig heeft Jay Verberne veel ervaring met het machinaal rooien van kluiten en planten. Wij beschikken over een zeer moderne kluiten rooimachine waarmee we kluiten van 30 tot 110 centimeter kunnen maken en bomen met een stamomtrek van maximaal 50 centimeter machinaal kunnen rooien. Ook is het mogelijk dat we de kluiten direct voor u verpakken. We voorzien de bomen dan gelijk van draadkluit en maken de bomen klaar voor transport.

De Holmac HZC30 maakt machinaal kluiten rooien mogelijk

Jay Verberne beschikt over een Holmac HZC30 turbo rooi machine. Met deze moderne machine kunnen we vakkundig kluiten maken van diverse afmetingen. De Holmac rooimachine maakt het voor ons mogelijk om flexibel, snel en goed werk af te leveren waardoor u tijd (en ook geld) bespaart. Naast de moderne rooimachine beschikken wij ook over eigen vrachtwagens waardoor internationaal loonwerk inzake kluiten rooien mogelijk is.

Meer weten over kluiten machinaal rooien?

Heeft u interesse in het machinaal kluiten laten rooien door Jay Verberne? Wij staan graag voor u klaar. Wij rooien inmiddels kluiten van bomen als loonwerk voor bijvoorbeeld boomkwekerijen waardoor we inmiddels veel ervaring hebben met deze specialistische klus. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.