Plantgaten boren

Heeft u grote plantgaten nodig om grotere bomen en planten te verplanten? Het boren van plantgaten in grote aantallen en met verschillende diameters is specialistisch werk waar Jay Verberne al jarenlang ervaring mee heeft opgebouwd. Met behulp van de modernste apparatuur, zoals een door GPS bestuurbare tractor en boor, gaan wij extreem nauwkeurig te werk. Wij boren plantgaten als loonwerk voor boomkwekerijen op topsnelheid met behoud van kwaliteit. Ontdek het zelf!

Precisiewerk bij het boren van plantgaten

Heeft u grote plantgaten nodig om grotere bomen en planten te verplanten? Dan kunnen wij dit gehele proces automatisch uitvoeren dankzij onze moderne Ezendam plantgaten boor. De door GPS bestuurbare tractor en boor gaat snel en precies te werk. Plantgaten die worden geboord worden met een GPS gatenboormachine, staan in een vast raster. Het grote voordeel hiervan is dat de nabewerking van de planten ook in datzelfde vaste raster kunnen worden bewerkt. Denk hierbij aan snoeien, schoffelen of lossteken. Dat dit de efficiƫntie rondom deze werkzaamheden aanmerkelijk verbetert, hoeft geen nadere uitleg.

Plantgaten boren Loonwerk Boomkwekerij

Plantgaten boren met GPS is de ideale basis

Als boomkwekerij wilt u de beste kwaliteit leveren en maximaal gebruik maken van uw veld. Onze GPS gestuurde plantgaten boormachine maakt het mogelijk dit te realiseren. Dankzij de toepassing van GPS is het mogelijk plant- en rijafstanden exact te boren in een diepte die varieert van 10 tot 50 centimeter. Niet alleen wordt uw land optimaal gebruikt, de nauwkeurige afstand van de planten onderling zorgt tevens voor een betere lichtinval. Hierdoor kunnen planten zich optimaal ontwikkelen. Wij zetten de voordelen van machinaal plantgaten boren graag voor u op een rij:

  • Beter rendement van uw veld door nauwkeurige rij- en plantafstanden;
  • Gelijke afstand van de planten zorgt voor een grotere lichtinval en daardoor hogere kwaliteit van de planten;
  • Plantgaten boren resulteert in minder nabewerking en betere doorworteling;
  • Ideaal om plantgoed nauwkeurig te planten of om bomen te verplanten. Door het Trimble GPS systeem is het mogelijk zeer nauwkeurig te boren; zowel in de rij als uit de rij;
  • De gelijke plantafstanden maken (mechanische) onkruidbestrijding en het toekomstige rooien van het gewas eenvoudiger;
  • Flexibiliteit en inzetbaarheid: diverse dieptes, diameters, rij- en plantafstanden zijn mogelijk.

Jay Verberne maakt gebruik van de Ezendam plantgatenboor op GPS

U merkt het: plantgaten boren op GPS biedt voor boomkwekerijen talloze voordelen. Neem gerust telefonisch of via e-mail contact met ons op voor alle mogelijkheden.