Steken van planten en bomen

Het steken van planten en bomen is een noodzaak. Hierdoor krijgt de boom een goed wortelstelsel. Ook is het bedoeld om de planten en bomen te steken wanneer ze er uit gaan. We steken de bomen en planten waardoor ze helemaal los staan en u ze maar uit het gat hoeft te pakken om vervolgens op het gaaslap te zetten of in de pot te drukken.

Machinaal rondsteken

Hiermee bespaart u dus een hoop tijd en is het een stuk makkelijker werken. Wij kunnen de planten machinaal rond steken op de door u gewenste kluit diameter. Door onze goede apparatuur kunnen wij snel en nauwkeurig werk leveren.

Ezendam half automatische steek- en snoeimachine

Met deze machine kunnen we zowel planten losteken als planten snoeien. Deze machine heeft een hoge capaciteit en de spoorbreedte kan verstelt worden. Dit alles om de functionaliteit hoog te houden. We beschikken over 2 soorten machines: de kleine steker kan tot 180 cm hoog en de grote steekmachine kan tot 220cm hoog. De kluitbreedte kan ingesteld worden van 18 tot 44 cm. Deze machine heeft een hoge capaciteit en de spoorbreedte kan verstelt worden.

Steken - Ezendam half automatische steek- en snoeimachine

Kosten steken van planten

Er kan vanaf €0,10 per plant gestoken worden, dit is afhankelijk van de plant- en kluitmaat en van de staat waarin het veld verkeert.
Ook kan er per uur gestoken worden, vraag vrijblijvend een offerte aan.