Planten machinaal rond snoeien

Bent u op zoek naar een naar een partij die als loonwerk planten machinaal kan rond snoeien? Jay Verberne uit Budel is specialist op het gebied van machinaal rond snoeien. Onze kennis en het gebruik van moderne machines maakt dat we op professionele wijze uw planten snel, efficiënt en met verstand van zaken kunnen rond snoeien. Jay Verberne werkt naar volle tevredenheid in opdracht voor verschillende boomkwekerijen. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardig snoeiwerk voor een aantrekkelijke prijs!

Machinaal rond snoeien door Jay Verberne

Het grote voordeel van planten machinaal rond snoeien is de hoge graad van efficiëntie bij het snoeiwerk. Met ons moderne machinepark bent u na de behandeling van uw veld verzekerd van een mooi egaal resultaat met volledig gelijk gesnoeide planten in een kort tijdsbestek. Wij snoeien bollen tot een diameter van 80 centimeter en kegels of struiken tot een hoogte van maar liefst 220 centimeter. Doordat we uw planten machinaal snoeien, kunnen we snel werken en levert dit ook nog eens een schitterend resultaat.

Snel en efficiënt werken met de Ezendam hoog snoeier

Voor het hoog snoeien maken we gebruik van een speciaal voor dit doel ontwikkeld hoog snoeier van Ezendam. Met deze hoog snoei machine kunnen wij planten snoeien tot een hoogte van 220 centimeter. Hierdoor is het werken met deze hoog snoeier ideaal voor het snoeien van bijvoorbeeld taxus, coniferen en prunussen. Uiteraard behoren andere plantsoorten ook tot de mogelijkheden. De machine kenmerkt zich door een hoge capaciteit, waardoor we uw veld met planten op efficiënte en kostenbewuste wijze kunnen behandelen. We kunnen met deze machine heel veel soorten planten snoeien; vraag ons dus vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kosten machinaal snoeien

Wilt u ook uw planten machinaal laten snoeien? Wij verrichten deze werkzaamheden als loonwerk waarbij de kosten per plant en de te gebruiken machine afhankelijk is van de plantmaat en de staat waarin uw veld verkeert. Heeft u vragen over het rond snoeien of knippen van bollen, kegels of struiken? Neem contact op met Jay Verberne. U zult aangenaam verrast zijn over het aanbod dat we u kunnen doen!